economsol rolunk

ECONOMSOL Kft.
BEMUTATKOZÁS


Több mint tíz éve üzletfejlesztéssel foglalkozunk, ami ma már egy pontosan mérhető folyamatot jelent. Partnereink azok a cégek aki fejlődni szeretnének és biztos alapokra, stabil háttérre támaszkodva, folyamatos kontroll alatt szeretnék csinálni. Az ECONOMSOL rendszerében a cégérték növelés során pontosan nyomon követik részt vesz a fejlesztésben, és annak eredményességét, illetve irányát minden pillanatban látják. Az üzletfejlesztés alapja, és fő célkitűzése a cégérték növelése. Azért, mert a cégérték az egyetlen olyan mutató, ami teljes körű, és valós képet ad egy cég fejlődéséről. Amennyiben egy cég értéke nő, úgy az iránya megfelelő. Ha stagnál, vagy csökken, akkor be kell avatkozni. Az értékes cég stabilan, alacsony kockázattal termel hasznot, és folyamatosan fejlődik.


arrow down2

 

success

A vállalkozás aktuális állapotának mutató száma a cégérték. Az üzlet fejlesztése előtt meg kell határozni, hogy jelenleg hol tart a vállalkozás, és azt is, hogy hova lehet eljuttatni. Ezeket a pontokat Forintban a cégérték tudja megmutatni. Így válik objektívvá, és mérhetővé az Economsol munkája.success

Az üzleti terv a fejlődés alfája, és omegája. A cégérték növelés során az üzleti terv megvalósítása történik. A terv lépésről-lépésre haladva a cég életkorának megfelelő eszközökkel növeli meg a cég értékét. A tökéletes üzleti terv négy kérdésre ad választ : Mit? Hogyan? Mennyibe kerül, és mennyi hasznot hoz? Milyen kockázattal? Minden kérdésére pontos választ ad az ECONOMSOL.

 

success

Az üzleti terv megvalósítása hosszú folyamat, ezért fel kell osztani időbeli részletekre, cégen belüli folyamatokra, termékekre, és ezek eredményességeire. A megvalósításhoz kontrollálni kell a működést, és amikor szükséges be is kell avatkozni. Az cégérték növelés garanciája, hogy a projektben az ECONOMSOL szakemberei végzik a kontrolling tevékenységet.

 

success

Cégünk professzionális folyamatokon keresztül készíti elő vállalat számára a fejlődési lehetőségeket és saját szakemberei segítségével valósítják meg, hogy az a lehető legoptimálisabb fejlődési pályát eredményezze vállalata számára. Az ECONOMSOL komplex megoldást ad változások menedzselésére, cégfejlesztésre és szervezet fejlesztésre. 


 
Ma Magyarországon a cégvezetők egyre inkább foglalkoznak a cégértékkel, mert látják az abban rejlő lehetőségeket. Tudják, hogy minél értékesebb a cég annál könnyebben eladható. egyelőre azonban a KKV szektor cég adás-vételi piaca nagyon kezdetleges lábakon áll. A jövőben szeretnénk egy erős KKV adásvételi piacot, egy KKV tőzsdét kialakítani. Ennek megvalósítására a szakmai tudásunk, és tapasztaltunk már megvan, és a megvalósítás útján is megtettünk már jó néhány lépést. Ez egy olyan komoly szakmai kihívás, melynek során az összes szakterületünk tovább fog fejlődni, és a tudásunk egy rendkívül erős, nemzetközileg is elismert vállalatcsoportot fog létrehozni. Örömmel jelenthetjük ki, hogy 2013. végén a megvalósítás jelenleg a tervek szerint halad. Jelenleg francishe rendszerben növekedik vállalkozásunk. Ügyfeleink száma közel 100, ebből 41 partnernél vagyunk 5 évnél régebben.2004-óta működő cég vagyunk, több egyedülálló szolgáltatással, melyek az elmúlt 10 év alatt fényesen bizonyítottak partnereink számára is.

  

economsol cegeretk kalulator 2

CÉGÉRTÉK SZÁMÍTÁS

LEGPONTOSABB CÉGÉRTÉKET ADJUK


Alapvetően szükséges az EBITDA a NOPLAT és WACC meghatározása. Ezekhez a mutatókhoz viszonta cég teljes körű átvilágítása szükséges, hogy minden értéket befolyásoló tényező értékelve legyen. Például a vezetői vagy vevői értékek.

Bővebben

CÉGÉRTÉK SZÁMÍTÁS

A LEGPRECÍZEBB SZÁMÍTÁSI MEGOLDÁSOK


Az ECONOMSOL egyszerre több mint 50 cégnél van jelen folyamatosan, és ez hatalmas elemzési, gazdasági tapasztalatok felhalmozódását teszi lehetővé cégen belül. A tapasztalatokat és a tudást a controlling jelentések javaslatain keresztül az Economsol ügyfelei, akár az Ön vállalata is kamatoztathatja. Ezzel a tudással és tapasztalattal bátran állíthatjuk, hogy a legprecizebb számítást adjuk megrendelőink számára.

Bővebben 

ECONOMSOL MINŐSÉG 

AZ ÖN CÉGE SZÁMÁRA

 

 icon szerszamkeszites

ÜZLETI TERVEZÉS

Stabil jövőkép a vállalatában

TOVÁBBicon lezerhegesztes

KONTROLLING

Valós képet adunk a cég működéséről 

TOVÁBBicon cegunkrol

KÉPZÉS

Tudásunkat adjuk vállalata számára

TOVÁBBicon tanusitvanyok

ÉRTÉKESÍTÉS FEJLESZTÉS

Egy lépéssel feljebb az értékesítésben 

TOVÁBBicon geppark

KINTLÉVŐSÉG KEZELÉS

Koszerű megoldások a pénzügyi stabilitáshoz

TOVÁBBicon referenciak

VÁLTOZÁS MENEDZSMENT

legoptimálisabb fejlődési pályára állítjuk

TOVÁBB
A weboldalon megadott adatai csak kapcsolatfelvételre szolgálnak, nem kerülnek tárolásra és harmadik fél számára nem hozzáférhetőek.